4 / 6

Adevarul Holding aduce Forbes in Romania

Cititorii romani vor putea rasfoi, incepand cu luna martie a acestui an, celebra revista Forbes, in urma finalizarii negocierilor purtate de trustul de presa Adevarul Holding cu reprezentantii Forbes.

“Investitia pentru lansarea Forbes e foarte scumpa. Probabil mult mai mare decat in cazul unui cotidian. Este o revista de mare calitate, atat editorial, cat si grafic”, a declarat, in luna octombrie, Adrian Halpert, directorul editorial al Adevarul Holding.

Forbes Romania va aparea in prima parte a lunii martie 2009, intr-un tiraj de circa 50.000 exemplare. Revista va avea 60% continut romanesc si 40% continut international preluat din editiile americane ale revistei Forbes. Editia romaneasca va fi singura internationala cu aceeasi periodicitate de aparitie ca si cea americana – bilunar – toate celelalte editii fiind lunare.

In urma parteneriatului, incepand din anul viitor publicatia anuala Adevarul 500 Miliardari se va numi Forbes 500 Miliardari.

Fondata in 1917 de imigrantul de origine scotiana B.C. Forbes, revista Forbes detine in prezent noua editii locale, in Rusia, Israel, Arabia, China, Coreea, Japonia, Asia, Turcia si Polonia. Luna viitoare va avea loc lansarea revistei Forbes Croatia. In 2008, tirajul revistei a ajuns la un milion de exemplare.

Cele cinci milioane de cititori din intreaga lume care citesc editiile aparute in sapte limbi diferite pot atesta longevitatea publicatiei Forbes, pe fundalul unei prese de business pestrite si aglomerate. Forbes este publicata de doua ori pe saptamana, fiecare numar continand pana la 60 de articole originale, care evalueaza totul, de la companii pana la oamenii care le conduc. Jurnalistii de la Forbes acopera teme ca finante, industrie, business international, marketing, legislatie, taxe, stiinta, tehnologie, comunicatii, investitii, antreprenoriat si altele.

Trustul Forbes cuprinde, pe langa faimoasa revista, si alte titluri ca ForbesLife, ForbesTraveler, ForbesAutos, American Heritage sau American Heritage of Invention & Technology.

Trustul Adevarul Holding detine in Romania cotidianele Adevarul, Adevarul de seara si Click, revistele Dilema Veche, Dilemateca si Foreign Policy Romania, catalogul anual Adevarul 500 Miliardari si este prezent pe piata internationala ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, care apare la Kiev.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri