4 / 8

Turn de apartamente cu 13 etaje in planurile fratilor Negoita

Unii dezvoltatori fac nota discordanta situatiei si vor sa reia in acest an constructia proiectelor amanate.

Ionut Negoita spune ca in proportie de 99,9% va demara constructia unui turn de apartamente cu 13 etaje, langa proiectul rezidential Confort City, in primavara acestui an. Proiectul este in planurile omului de afaceri inca din 2010, cand a decis sa transforme proiectul care ar fi urmat sa cuprinda un mall si birouri, in apartamente si un spatiu destinat unei clinici private. Ulterior, planurile omului de afaceri s-au schimbat si constructia a fost lasata in stand-by. In schimb, grupul pe care il conduce, Rin, nu a stat cu mainile in san si si-a optimizat afacerile, prin modificarea celui mai mare hotel din Europa, Rin Grand Hotel.

Astfel, la finalul lui 2010, Negoita a anuntat ca a inceput transformarea unei parti din camerele de hotel in locuinte. De data aceasta, planul a fost pus in aplicare fara intarziere si in cadrul hotelului a fost scoase la vanzare 400 de unitati locative, din care in prezent s-au vandut circa 90, potrivit omului de afaceri.

In Confort City, un proiect cu peste 1.000 de unitati locative in total, omul de afaceri mai are la vanzare circa 140 de apartamente.

Noul proiect de langa Confort City ar urma sa cuprinda peste 300 de unitati locative si ar presupune o investitie de circa 12-14 milioane euro. Investitia ar urma sa fie derulata din fonduri proprii, iar pretul mediu de vanzare sa se situeze in jurul a 50.000 euro, spune Negoita.

Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri