4 / 5

Rotar Residence - proiectul de la Turbomecanica va lua startul in mai

O familie din Turcia vrea sa dezvolte un proiect rezidential de peste 1.000 de locuinte pe un teren de 3,3 hectare cumparat de la fosta uzina Turbomecanica din cartierul Militari, in prima faza urmand sa fie construite 300 de apartamente, investitie de 10-12 milioane de euro.


Catalin Andrei, partener al agentiei imobiliare Pro Est Invest, compania care a intermediat achizitia terenului, a mentionat, anterior, ca pe teren urmeaza sa fie construit, in etape, un proiect rezidential de circa 1.100 de apartamente, in 15 blocuri, din care in prima faza vor fi dezvoltate 300 de unitati. "Investitia in prima faza va fi de 10-12 milioane de euro, suportata din fonduri proprii, iar urmatoarele faze vor fi dezvoltate in functie de cererea de pe piata.


Investitorii au mai dezvoltat un proiect mai mic, pilot, de 31 de apartamente, dar nu au experienta prea mare pe piata rezidentiala, de aceea vor dezvolta in etape. Constructia va incepe in mai, proiectul fiind in faza obtinerii PUD-ului. Daca incepem la aceasta data, prima faza va fi livrata in decembrie", a adaugat Andrei, in urma cu cateva saptamani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri