3 / 5

Apartamente cu 3 camere

Costul inchirierii unui apartament cu trei camere reprezinta la nivel national aproape doua treimi (64%) din salariul mediu net al unui angajat. Un angajat din Cluj-Napoca platit cu salariul mediu pe economie nu-si permite sa plateasca chiria unui apartament cu trei camere, intrucat inchirierea unei locuinte cu 3 camere reprezinta 107% din salariul mediu net din judet.


Inchirierea unei astfel de locuinte are o pondere semnificativ mai mare in veniturile angajatilor clujeni prin comparatie cu media la nivel national, unde un angajat plateste, in medie, 64% din salariu pentru chirie la trei camere.


In medie, inchirierea unui apartament cu trei camere costa 250 euro pe luna la nivel national. Cele mai mari costuri pentru inchirierea unui apartament cu 3 camere sunt in Cluj (549 euro/luna), Bucuresti (420 euro/luna), Ilfov (378 euro/luna), Brasov (350 euro/luna) si Timis (310 euro/luna). Cele mai mici costuri cu inchirierea a trei camere sunt in Teleorman (131 euro/luna), Valcea (155 euro/luna), Dambovita (178 euro/luna) si Harghita (185 euro/luna).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri