2 / 5

Cluj-Napoca

In capitala Transilvaniei, pretul mediu solicitat pentru o garsoniera din arealul semicentral ajunge la 450 de euro pe luna – nivel perfect similar cu cel de pe Lipscani, in Bucuresti. Pe locul al doilea in clasamentul celor mai ridicate chirii pentru acest tip de locuinte se afla, potrivit Imobiliare.ro, zona calea Turzii (260 de euro pe luna), urmata de cartierul Andrei Muresanu (255 de euro pe luna). Cele mai accesibile preturi pot fi gasite insa in zonele Dambul Rotund (108 euro pe luna), Baciu (138 de euro pe luna) si Grigorescu (149 de euro pe luna), potrivit datelor Imobiliare.ro.


Pentru potentialii chiriasi, zonele cu cele mai scumpe apartamente cu doua camere sunt Borhanci (600 de euro pe luna) si Bulgaria (500 de euro pe luna). Cele mai accesibile preturi pot fi gasite insa in Aurel Vlaicu (225 de euro pe luna) si Dambul Rotund (235 de euro pe luna).


Pe segmentul apartamentelor cu trei camere, cele mai mari preturi sunt solicitate de catre proprietarii din zona Horea, pretentiile acestora ridicandu-se la 1.000 de euro pe luna. Pe locul al doilea se situeaza proprietatile din zona Europa, ce ajung la 600 de euro pe luna, urmate de cele din cartierul Buna Ziua (530 de euro pe luna). Pe langa Floresti (262 de euro pe luna), localitate ce s-a dezvoltat ca un adevarat cartier al Clujului, cele mai mici preturi pentru trei camere pot fi gasite in zonele Andrei Muresanu (282 de euro pe luna) si Gara (300 de euro pe luna).


Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri