3 / 4

In ultima perioada, tinerii sunt atrasi de Forex

Iulian Rizea sustine ca majoritatea tinerilor au abilitatea de a isi asuma riscuri la un nivel peste medie spre ridicat.

”Avem clienti care inca urmeaza cursurile unei facultati, dar si clienti care au iesit la pensie. Nu am remarcat un comportament special din partea clientilor tineri in aceasta perioada. De obicei, sunt foarte atrasi de aceasta piata si incearca sa acumuleze cat mai multe cunostinte si ablilitati in ceea ce priveste tranzactionarea pe piata valutara”, a explicat brokerul.

Nichisoiu observa ca aversiunea la risc a tinerilor este mai mica decat in cazul altor categorii de varsta. "Am vazut insa o aversiune mica vizavi de riscuri la jucatori de toate varstele, e o problema care pare sa nu tina cont de varsta”, a continuat el.

Analistul a mai spus ca speculatiile pe piete internationale atrag, in ultima perioada, din ce in ce mai multi clienti tineri.

"Personal, nu observ schimbari in comportamentul curent al acestora. Speculatiile - indiferent de piata internationala implicata - se fac in continuare pe orizonturi extrem de scurte de timp, iar administrarea riscurilor ramane larg ignorata”, a conchis Nichisoiu.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri