2 / 6

Ce ne pune la dispozitie piata?

Politele de asigurare de locuinta ofera flexibilitate, avand disponibile mai multe variante de acoperire. Varianta aleasa depinde de bugetul fiecarui asigurat si de riscurile la care locuinta lui este expusa. Punand in balanta optiunile fiecaruia, se poate identifica varianta optima de asigurare.

Clientul unei companii de asigurari poate opta pentru o varianta de baza a pachetului de produse de asigurare, apoi, in functie de posibilitatile si riscurile fiecaruia, polita se poate personaliza, clientul opteaza in functie de nevoile sale in cazul producerii unei anumite game de riscuri.

Generali Asigurari a lansat recent produsul Eurocasa Completa Plus, care acopera o gama larga de riscuri, se incheie fara franciza si nu are limita maxima de despagubire pentru riscurile de furt sau talharie si avarii la instalatiile de apa.

“Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor, variantele de asigurare pot fi completate cu diverse clauze speciale - bunuri speciale, obiecte de pret, centrale termice, spargerea suprafetelor vitrate, arme de foc, carti de specialitate sau chiar cladiri in amenajare”, a adaugat Adrian Marin (foto).

Exista, de asemenea, asigurari speciale pentru chiriasi, care asigura riscul locativ. In cazul acestui gen de produs oferit de Generali, polita acopera daunele cauzate imobilului prin incendiu sau explozie, provocate din vina asiguratului, in calitate de chirias.

„Produsele Grawe (Domus is Rezidenz) sunt si ele flexibile, oferind variante de acoperire de la cele mai simple, contra unor prime de asigurare accesibile, la cele mai elaborate, suma asigurata putandu-se stabili atat conform principiului primului risc, cat si conform valorii de nou, iar din punctul de vedere al riscurilor acoperite, asiguratul isi poate alege pachetul optim, in functie de necesitati si de bugetul alocat”, a explicat Voicu la randul sau.

In Romania, produse de asigurare de locuinta mai ofera si companii ca: Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig, BCR Asigurari, etc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri