3 / 7

Tendinta asteptata

Subscrierea pe acest timp de produse, dedicate protejarii si investitiei in vederea asigurarii viitorului copiilor, va continua sa creasca, potrivit specialistilor consultati de Wall-Street.

“Interesul ridicat al parintilor de a planifica viitorul copiilor este evidentiat si de rezultatele unui sondaj online realizat recent de ING Asigurari de Viata, conform caruia 53% dintre respondenti planuiesc sa economiseasca in perioada urmatoare pentru studiile copiilor”, adauga Coman.

La randul sau, CEO-ul Aviva, Shah Rouf (foto) asteapta ca in anii urmatori trendul de crestere a segmentului sa se mentina, chiar sa accelereze, pe masura ce piata de asigurari de viata se maturizeaza, la randul ei.

De aceeasi parere este si reprezentantul Generali, care anticipeaza o crestere constanta a politelor de asigurare pentru copii, pe termen lung.

„Avand in vedere ca orice parinte se gandeste la siguranta copilului sau si ca segmentul este mult subdimensionat, asigurarile de viata dedicate copiilor ar trebui sa fie unul dintre cele mai dinamice. In ceea ce ne priveste, am demarat deja o campanie de informare, pentru a explica in mod concret beneficiile acestui tip de produs. Suntem convinsi ca, in viitor, romanii vor fi mult mai atenti la acest tip de asigurari”, spune Racoveanu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri