5 / 6

Trecerea spre 2011

In anul 2011, marea majoritate a organizatiilor va majora salariile, majorarea medie de 2,5% facand parte din revizuirea anuala normala privind salarizarea.

In ultimii doi ani, aproape toate organizatiile care ofera servicii financiare si-au modificat programele privind remuneratia si masurile privind performanta. Cel mai adesea, acestea au introdus un plan de amanare obligatoriu. In perspectiva, organizatiile se asteapta sa isi intocmeasca planurile de amanare in conformitate cu noile directii de reglementare.

O treime dintre organizatii au studiat planul de ajustare sau introducere a unui sistem de recuperare pe baza de bonus-malus in anul 2011. In timp ce 30 la suta dintre organizatii preconizeaza fonduri de premiere mai mari in anul 2011 in comparatie cu anul anterior, 60% nu se asteapta la nicio schimbare in acest sens. In mod normal, un fond de premiere este stabilit pe baza performantei in cadrul societatii sau diviziei sau a amandurora deopotriva.

"In timp ce faptele de mai sus reprezinta numai o privire generala asupra evolutiei prezente din industria serviciilor financiare, industria se schimba continuu si preconizam ca practicile privind remuneratia vor continua sa evolueze si pe parcursul anului viitor, urmand a fi efectuate modificari majore", se arata in raportul citat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri