3 / 5

Care sunt documentele necesare

Persoanele fizice care subscriu in nume propriu vor avea nevoie de buletin sau o carte de identitate (original si copie), precum si de o copie dupa dovada efectuarii platii prin virament bancar.

Pe langa aceste documente, persoanele fizice care subscriu in numele altcuiva vor trebui sa depuna o procura (original si copie) eliberata in mod special pentru subscrierea valorilor mobilare care fac obiectul ofertei publice sau procura generala in forma autentica.

In cazul persoanelor juridice din Romania, va trebui sa fie depusa o copie dupa codul unic de inregistrare si actul doveditor al calitatii reprezentantului legal al societatii insotit de un certificat de la Oficiul Registrului Comertului, eliberat cu 10 zile lucratoare inainte de data subscrierii. Daca persoana care semneaza formularul de subscriere nu este reprezentantul legal al societatii, aceasta va trebui sa aiba o imputernicire in original.

De asemenea, persoana in cauza va trebui sa prezinte o copie dupa dovada efectuarii platii prin virament bancar si un buletin de identitate.

Sursa imagine: sxc.hu

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri