2 / 6

Legislatia si reglementarea este importanta

„Cred ca una dintre principalele recomandari pe care as face-o unui broker care se afla la inceputul carierei ar fi sa incerce sa se axeze intr-o prima faza mai mult pe partea legislativa a pietei de capital”, spune Mihai Muresian (foto), directorul de tranzactionare al societatii de brokeraj Intercapital Invest.

Acest lucru este de multe ori lasat pe un plan secund in perioada in care brokerul incearca sa se formeze profesional, dar daca nu ar avea acesta abordare l-ar ajuta mai mult sa inteleaga care sunt cauzele si efectele anumitor procese si nu in ultimul rand i-ar deschide mai mult ochii si ar intelege mai bine realitatea din piata - atat din perspectiva emitentilor cat si din cea a relatiei pe care o are cu clientul, considera Muresian.

„In aceeasi masura cred ca ar fi indicata si o abordare directa a produselor noi care fie sunt in momentul de fata in piata, fie urmeaza sa fie reglementate de catre autoritati. Cred ca l-ar ajuta foarte mult pe un tanar broker daca ar sti care sunt specificatiile acelor produse, cum se folosesc si bineinteles care este suportul lor legislativ”, a declarat brokerul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri