3 / 6

Ce variante de rezerva are statul?

Pe tot parcursul weekendului, televiziunile si publicatiile de stiri au abundat in comentarii si pareri despre privatizarea Oltchim. Cele mai multe tindeau spre varianta ca Dan Diaconescu nu are cele 200 de milioane promise si pe care trebuie sa le dea statului in 10 zile.

Daca DD nu respecta cele 10 zile si nu vireaza banii, privatizarea se anuleaza, urmand sa se reia. In acest caz, variantele pe care statul le-ar avea ar fi fie ceilalti doi investitori prezenti la licitatie (PCC si Stefan Vuza), fie noi investitori interesati.

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.

"Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca situatia se amana, dar isi arata in continuare disponibilitatea", a declarat ministrul Economiei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri