4 / 6

“Conteaza ce am construit si ce va fi de acum inainte”

In primul an dupa finalizarea procesului de achizitie, echipa Fairwind s-a concentrat pe partea operationala, urmand ca marketingul sa atace piata de acum inainte.

“Pentru mine nu este relevant ce s-a intamplat pana acum, ci tot ce am reusit sa construim si ce vom face de acum inainte”, a declarat Stefan.

Compania numara in prezent 15 angajati si 5 agenti de servicii de investitii financiare autorizati, iar in 2008 a inregistrat un rulaj de tranzactionare de 80 milioane USD, in crestere cu peste 800% fata de nivelul atins in 2007.

Echipa este inca mica, iar pana acum au cautat sa minimizeze costurile. Astfel, cei din management sunt polivalenti, indeplinind mai multe sarcini.

Pe langa activitatile de presedinte, Stefan mai coordoneaza departamentul de marketing, cel de research, cel de asset management si de dezvoltare a infrastructurii informatice.

Claudiu Simulescu, directorul companiei, fost presedinte al firmei de brokeraj Eastern Securities, se ocupa si de partea de tranzactionare.

“A fost o decizie luata impreuna, am stabilit sa separam competentele, asa incat tot ce avem mai bun sa se reflecte si asupra companiei”

Compania are in prezent 200 de clienti activi, atat de retail, cat si institutionali, printre care si Dinu Patriciu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri