2 / 5

Oameni vechi din piata, interesati de CA

Dintre brokerii cu experienta in piata, la aceste alegeri candideaza 8 actori cu state vechi in sistem.

Astfel, Nicolae Ghergus (foto), directorul Confident Invest, Andrei Siminel, directorul NCH Advisors, ce controleaza Active International si Tradeville, Ionel Uleia, presedintele Prime Transaction sau Septimiu Stoica, fost presedinte al BVB si actual presedinte al BRM, sunt in concurenta pentru functia de administrator.

De asemenea, Valerian Ionescu, unul din cei mai vechi brokeri si actualul sef al departamentului de piete financiare din cadrul Bancii Carpatica, si-a depus candidatura.

Dupa retragerea lui Petru Prunea din consiliu, odata cu sanctiunea CNVM, actuala conducere a singurului intermediar listat, SSIF Broker Cluj l-a desemnat pe Ciprian Zah sa candideze.

Lucian Isac, directorul general al EstInvest, si Mihai Chisu, broker la IFB Finwest sunt alti doi candidati, remarcati de-a lungul timpului in piata.

De asemenea, printre ultimele candidaturi anuntate ieri este cea a lui Marius Plugaru, fost director Fortius Finance, sustinut de GM Invest. De asemenea, si Daniel Tepes, actionarul majoritar al HTI, vrea un loc in CA.

Propunerile acestora vizeaza aceleasi directii generale de dezvoltare si modernizare a BVB, in raport cu standardele internationale.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri