2 / 4

De ce sa cumperi actiuni BVB?

Activitatea Bursei si tranzactiile derulate pe pietele sale sunt urmarite de foarte multi investitori, persoane fizice si companii din Romania si din afara Romaniei.

Sectorul serviciilor financiare este unul dintre cele mai importante sectoare pentru investitori, iar Bursa de Valori Bucuresti, membra a acestui sector, este o companie moderna, dinamica si inovatoare.

Pretul de debut a actiunilor BVB la listare este vehiculat a fi intre 37 si 40 de lei/actiune, conform unor estimari ale mai multor brokeri, consultati de Wall-Street.

Acum, dupa listarea BVB, este foarte usor sa devii actionar al Bursei de Valori Bucuresti.

Procedura de cumparare a actiunilor BVB este aceeasi cu cea de cumparare a actiunilor oricarei alte companii listate la bursa, derulandu-se prin intermediari specializati autorizati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) - companii numite Societati de Servicii de Investitii Financiare si Institutii de Credit.

Cu ajutorul intermediarului vei incheia un contract de investitii, vei transfera banii necesari cumpararii de actiuni si vei indica numarul de actiuni si pretul la care vrei sa cumperi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri