2 / 4

Brokerii au asteptari mari de la noul director

Intr-un comunicat remis presei, Stere Farmache (foto), presedintele BVB, a explicat ca expertiza in domeniul pietelor bursiere, precum si cunoasterea aprofundata a profilului clientilor acestor piete l-au recomandat pe Valentin Ionescu pentru functia de Director General al BVB.

“Apreciem ca domul Valentin Ionescu va conduce BVB intr-o noua etapa a dezvoltarii acesteia in linie cu strategia Bursei. In acelasi timp, apreciem activitatea depusa de doamna Anca Dumitru care a asigurat managementul societatii intr-o perioada dificila pentru piata de capital si a reusit sa administreze in mod prudent activitatea Bursei in aceasta perioada”, a declarat Farmache.

Numirea lui Valentin Ionescu ca director general al Bursei a fost bine primita si de brokerii din piata.

“Sunt placut surprins de aceasta veste. Il cunosc pe domnul Ionescu de multi ani si am mare incredere ca impreuna cu noul Consiliu si cu echipa Bursei va face treaba foarte buna. Sper ca si ceilalti actionari ai BVB ii vor acorda tot sprijinul de care are nevoie. Vine cu experienta de afara, are o viziune diferita, este un om capabil si mai mult decat potrivit pentru aceasta pozitie”, a declarat Adrian Simionescu, managerul Vienna Investment Trust.

De asemenea, Simionescu este convins ca noul CEO al bursei va face o “figura placuta”, cunoscund multe din ideile sale.

“Este o veste extraordinara, ma bucura foarte mult. Valentin Ionescu are o expertiza foarte buna, o experienta indelungata in pietele de capital din regiune, este familiarizat cu organizarea si functionarea din alte burse. Aceasta numire este un semnal foarte bun pentru intreaga piata”, a declarat Razvan Pasol, directorul Intercapital Invest.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri