2 / 5

Mircea Basescu: Fratele meu e foarte suparat. Nu am luat bani pentru eliberarea lui Bercea

Mircea Basescu a declarat ca a vorbit cu fratele lui, presedintele Traian Basescu, de cand a inceput acest scandal si acesta este foarte suparat, precizand ca el nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial si nu a incercat sa intervina pentru eliberarea acestuia.

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a spus joi dimineata, cand a iesit din curtea casei sale, ca presedintele stia despre cazul lui Bercea Mondial, asa cum "stia toata tara" si ca nu s-a intervenit la el pentru eliberarea acestuia, informeaza Mediafax.

"Este o mare eroare sau sa-i spun rautate sa amesteci presedintele tarii intr-o asemenea problema (...) Este interpretarea lor ca eu zic ca presedintele stie. Presedintele stie despre un asemenea caz, cum sa nu stie. Stia toata tara si sa nu stie presedintele despre cazul Bercea Mondialu?", a spus Mircea Basescu.

Intrebat daca a vorbit cu fratele sau de cand a inceput acest scandal, Mircea Basescu a spus: "Am vorbit, bineinteles ca este suparat, este foarte suparat. Este extraordinar de urat din partea postului Antena 3 ca nu ne-a raspuns la telefon in timpul emisiunii si ca incerarca sa arunce, sa amestece in mocirla asta creata de ei presedintele tarii".

Jurnalistii au spus ca presedintele nu a facut nicio declaratie de cand a inceput acest scandal, Mircea Basescu raspunzand: "N-avea pentru ce, ca nu stie nimic. Nu stim nimic, nu am auzit nimic, trebuie sa vedem si noi interceptarile alea, care, repet, au fost prezentate trunchiat, aiurea, care din 2012, care din 2011, care din 2013".
Mircea Basescu a mai spus ca nu a luat niciun ban de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si nici nu a incercat eliberarea acestuia. El a precizat ca nu stie nici macar despre ce suma este vorba, iar suma de 250.000 de euro la care face referire in inregistrare reprezinta banii pe care Marian Capatana ii datora familiei lui Bercea Mondial.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri