1 / 6

Ce gadget aveti intotdeauna la indemana? Ce v-a determinat sa il achizitionati?

Am un iPhone. Povestea pe care o am cu acest gadget este putin mai lunga, intrucat eu eram un impatimit al sistemelor Windows, fiind anti-produse Apple. Primul iPhone l-am primit cadou, iar in momentul in care am inceput sa-l utilizez am fost uimit de stabilitatea sa, de faptul ca nu am pierdut niciodate datele din el si ca este foarte simplu de folosit, pe deasupra. Nu ma declar fan Apple, insa imi plac produsele brandului. In prezent, am ajuns sa folosesc iPhone, iMac, iPad

Practic, prin usurinta de utilizare, acesta mi-a permis o mai mare libertate. Cele mai importante plusuri pe care le are acest gadget sunt legate de email-uri, gps, sistemul de cautare de informatii in functie de locatia in care te afli etc.

Care este suma maxima pe care ati investi-o intr-un astfel de dispozitiv?


Nu as da mai mult de 500 – 600 de euro pe un device de acest gen, pentru simplul motiv ca nu este o investitie, iar minunatele aplicatii de tipul Siri mi se par inutile, de cele mai multe ori acestea fiind doar o metoda de a marketa un produs „wow”. Evident, suma pe care as da-o depinde foarte mult si de ce imi aduce in schimb acel gadget.

Care sunt cele mai importante caracteristici pe care acesta ar trebui sa le aiba?

Personal, mi-as dori un gadget pe care sa nu trebuiasca sa il incarc sau sa existe un dispozitiv de incarcare wireless care sa permita o libertate mai mare. Lasand la o parte viitorul, in prezent iPhone-ul pe care il folosesc imi ofera majoritatea lucrurilor de care am nevoie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri