1 / 6

Ce gadget aveti intotdeauna la indemana? Cu ce va este de folos?

Detin un smartphone Lumia 920, un Blackberry 9720, un iPad, dar si un router portabil. Folosesc Lumia 920 pentru a naviga peIinternet si pentru a face fotografii. Dispozitivul Blackberry reprezinta telefonul de serviciu, iar iPad-ul il utilizez pentru functia Facetime. In acelasi timp, routerul portabil imi ofera posibilitatea de a conecta toate dispozitivele la Internet, in special atunci cand ma aflu in camere de hotel doar cu optiune de internet prin cablu.


Care este suma maxima pe care ati investi-o intr-un astfel de dispozitiv?


Depinde de caracteristicile sale tehnice. Nu sunt genul de persoana care achizitioneaza gadget-uri doar pe criteriul noutatii. Pe langa buget, iau in calcul calitatea, utilitatea, dar si designul. Telefonul meu Lumia 920 a fost cel mai scump, la 575 euro.


Care sunt cele mai importante caracteristici pe care acesta ar trebui sa le aiba?


Ma intereseaza noile tehnologii lansate si, in plus, apreciez designul creativ al acestora. Insa criteriile dupa care ma ghidez de fiecare data sunt utilitatea si fiabilitatea. Caracteristicile de top, in cazul Lumia 920, sunt hartile si camera foto extrem de performanta. In al doilea rand, in topul preferintelor mele se afla routerul portabil, foarte folositor in multe situatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri