2 / 4

Cat costa sa inchiriezi o mansarda

O garsoniera aflata la mansarda unui bloc cu trei etaje din zona Dorobanti este scoasa la inchiriere cu 700 euro/luna, potrivit imobiliare.ro. Locuinta are o suprafata de 68, iar blocul in care se afla a fost construit in anul 1998.

Un apartament cu trei camere, semidecomandat, aflat in zona Piata Victoriei, poate fi inchiriat cu 600 euro/luna, conform Anuntul Telefonic. Locuinta este izolata si complet mobilata.

Un alt apartament cu trei camere, semidecomandat, aflat la mansarda unei vile cu un etaj, in zona Televiziunii Romane, este scos la inchiriere cu 500 euro/luna. “O mansarda renovata si modernizata situata intr-o vila interbelica.Tot interiorul casei a fost renovat recent. Poate fi util pentru birouri sau ca resedinta. In spatele curtii exista un spatiu care se poate folosi pentru barbeque sau pentru recreere”, se arata in anuntul publicat pe imobiliare.ro.

In Timisoara, pentru un apartament cu doua camere, aflat la mansarda unui bloc cu doua etaje, construit in anul 2010, se cere o chirie de 300 euro/luna. Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 65 mp utili, conform imobiliare.ro.

In Cluj-Napoca, in zona Marasti, in apropiere de Iulius Mall, un apartament decomandat, cu doua camere, amplasat la mansarda unui imobil cu patru etaje, poate fi inchiriat cu 280 euro/luna “pret negociabil”, potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro. Locuinta are o suprafata de 72 mp si este mobilata si utilata.

Pentru un apartament cu doua camere din Brasov, situat la mansarda unei vile, proprietarul solicita 300 euro/luna. Apartamentul se afla in zona Schei si are 70 mp utili, conform portalului imobiliar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri