3 / 4

"Colliers ramane copilul meu"

Desi activitatea sa este concentrata pe “scoala de start-up-uri”, denumita oficial Novel Ventures, Bogdan Georgescu spune ca nu se va retrage definitiv din Colliers, pe care il considera in continuare “copilul sau”.

“La Colliers ma voi ocupa de strategie si de clientii importanti, insa nu voi fi implicat in activitatea de zi cu zi a companiei. Insa Colliers ramane «copilul meu». Cand merg la birou, ceea ce acum se intampla mai rar, simt altfel aprecierea oamenilor”, precizeaza managerul.

Noul sau birou se afla deocamdata in cladirea America House, amplasata in Piata Victoriei, la doua statii de metrou de sediul Colliers, aflat in Floreasca Business Park. Georgescu merge o data sau de doua ori pe saptamana la Colliers pentru a discuta cu colegii ideile noi, insa isi doreste sa fie cat mai putin prezent in activitatea companiei de consultanta imobiliara, astfel incat sa aloce cat mai mult timp si energie pentru incubatorul de afaceri.

Din cele sase idei, el spera ca vor fi lansate cel putin trei sau patru, care in cativa ani trebuie sa ajunga la un profit suficient pentru a permite angajarea unor oameni foarte buni. “Imi doresc sa lucrez cu oameni cat mai buni si stiu ca acestia sunt scumpi”, arata el.

Dupa ce ideile vor fi testate si lansate, cei doi cofondatori si echipele create se vor muta intr-un sediu nou. Pana atunci, Georgescu incearca sa recupereze anii de management printr-un “program echilibrat, de la 9 la 18”, chiar daca nu reuseste intotdeauna.

“Este foarte greu sa nu muncesti mult si sa ai succes. Cred ca asta se poate realiza doar daca reusesti sa atragi suficienti oameni foarte buni care sa aiba la dispozitie resurse moderne prin care sa fie eficienti”, incheie Bogdan Georgescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri