3 / 4

Planuri pentru Romania

Pe piata locala, DPGP nu isi propune sa mai investeasca pe termen scurt in achizitii de spatii de birouri, insa acest plan poate deveni realitate, materializat de dezvoltari proprii, abia peste cativa ani. Compania se concentreaza pe administrarea si eficientizarea portofoliului actual de birouri, dar si pe conceperea unor noi proiecte care ar putea incepe in viitor.

„Lucram la conceperea a doua proiecte mari, mixte, ce vor cuprinde spatii de birouri si rezidential. Cel mai probabil vor fi amplasate in Bucuresti, insa este prea devreme pentru a oferi mai multe detalii”, afirma Ioana Momiceanu.

Ea considera ca pe termen lung sectorul de retail va fi primul care va reactiona la imbunatatirea economiei si prin urmare, a puterii de cumparare. In plus, loc pe piata mall-uri inca exista, spune Momiceanu. „Raportat la numarul de locuitori nu avem prea multe mall-uri, insa raportat la puterea de cumparare din prezent, numarul centrelor comerciale este prea ridicat”, afirma Ioana Momiceanu.

Pe langa aceste doua proiecte, pe piata locala DPGP mai are in dezvoltare un centru logistic amplasat in Pantelimon, a carui investitie este estimata la opt milioane de euro. In plus, pe piata din Germania, investitorul lucreaza la „redezvoltarea” unui hotel deja existent in Baden-Baden.

„In piata de astazi, nu conteaza doar sa construiesti cladiri, ci sa planuiesti pentru viitor. De aceea, lucram la planuri si ne gandim cum sa crestem valoarea portofoliului si apoi sa livram produse potrivit la timpul potrivit”, a incheiat Hayward.

Cele mai importante proprietati din Romania sunt The Lakeview, Romana Offices, Cubic Center, Banu Antonache Offices, Cascade Offices si Baneasa Business Center, in aceasta din urma avand sediul si compania DPGS.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri