3 / 7

S Group Holding, finantare de 39 mil. euro din Cehia

PPF Bank din Cehia a acordat un imprumut de 39 milioane de euro grupului ceh S Group Holding pentru constructia unei cladiri de birouri in apropiere de hotelul Marriott din Bucuresti.

Proiectul, denumit Green Gate, va avea zece etaje, o suprafata totala desfasurata de 39.000 metri patrati, din care spatiile destinate inchiriereii reprezinta 27.000 de metri patrati. Imobilul este dezvoltat de firma Green Gate Development, detinuta de grupul ceh prin intermediul unui vehicul de investitii inregistrat in Cipru.

Compania a semnat deja primul pre-contract pentru spatiile din proiect, TeamNet luand 9.000 de mp. Oficialii companiei, care in prezent are 500 de angajati, au spus ca intentioneaza sa creasca pana in 2014 numarul angajatilor la aproape 700 de persoane. TeamNet mai are birouri in Sema Parc, unde este sediul central, dar si in zona de office din incinta Marriott si in zona Piata Victoriei.

" Bancile au cerinte care omoara proiectele. Trebuie sa le explici potentialul proiectului, sa ai istoric cu banca. La PPF am obtinut conditii rezonabile, ne-au spus ca ne dau prima parte din bani chiar daca nu avem preinchiriri, urmand ca pana la sfarsitul anului viitor sa ajungem la un grad de preinchiriere de 40%", a explicat reprezentantul dezvoltatorului.

Avantaje in obtinerea finantarii:

-Istoricul cu banca


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri