3 / 6

Immofinanz: Analizarea tuturor proiectelor, una din prioritati

Immofinanz a demarat o curatare a portofoliului inca din anii trecuti, iar in acest an au inceput sa se vada si rezultatele. Grupul austriac a anuntat ca va schimba destinatia centrului comercial Armonia Arad, urmand sa il transforme in proiect logistic.

Si in cazul Adama are loc o reevaluare a proiectelor si terenurilor din portofoliu. Andreas Holler, seful Adama a spus anterior pentru Wall-Street.ro ca una din activitatile prioritizate de noul management al Adama este analizarea tuturor proiectelor aflate inca pe hartie pentru dezvoltari viitoare pe termen mediu si lung, un proces care are loc in intreg grupul. Practic compania analizeaza acum daca noile conditii de piata si de concurenta mai face fezabila dezvoltarea unor proiecte asa cum au fost gandite initial sau ar trebui regandite.

“Focusul principal al companiei pentru activitatea de dezvoltare este Bucurestiul si alte 2-3 orase secuntare. Orasele in care avem teren, dar in care nu suntem inca foarte activi nu sunt in focus”, spunea Holler.

Ce se va intampla cu terenurile, vor fi construite alte tipuri de proiecte? Oficialul Adama spune ca este posibil ca proprietatile sa fie pastrate ca banca de terenuri. Totusi, momentan este prematur de spus exact ce se va intampla cu terenurile pe care nu se mai preteaza sa se dezvolte un tip de proiect sau altul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri