3 / 14

Catalin Stan: un student la constructii care inchiriaza birouri

Catalin Stan este consultant al diviziei de birouri a companiei The Advisers/ Knight Fran, fiind si singurul junior al echipei liderului din sectorul de inchirieri al spatiilor de birouri.

Chiar daca este cel mai tanar din echipa, Catalin lucreaza deja de peste 1 an si 6 luni in pozitia de consultant in cadrul diviziei de birouri a cunoscutei companii de consultanta imobiliara.

In acest timp, a lucrat in echipa cu Horia Moldovan, associate director al diviziei si a participat la incheierea unei serii de tranzactii importante pe piata, atat in zona Pipera, cat si in zona centrala sau de centru-nord a Capitalei. Desi a realizat cele mai multe tranzactii impreuna cu Horia Moldovan, care are o experienta de 10 ani in domeniu, Catalin Stan a reprezentat cu succes si pe cont propriu companii in gasirea celor mai bune solutii de relocare si in intermedierea tranzactiilor propriu-zise.

Pentru Catalin Stan , student in ultimul an la Facultatea de Constructii, notiunile preluate din facultate se imbina intr-un mod interesant cu activitatea sa de consultant imobiliar.

De ce imobiliare

“Domeniul imobiliar a devenit cu adevarat o pasiune pentru mine din momentul in care am intrat in echipa The Advisers. Sunt incantat sa lucrez cu oameni cu experienta, cred in acest domeniu si nu ma tem de impactul pe care il au conditiile incerte ale economiei, in general, asupra zonei de real-estate. Dimpotriva, asa cum s-a vazut, mai ales in acest an, intr-un climat dificil ai ocazia sa iti depasesti limitele si sa faci performanta. Este ca si in sport: fara putin “challenge”, nu ai cum sa stii cine esti si ce poti face”, spune Catalin Stan, consultant office division The Advisers / Knight Frank.

Ce spun managerii

"Catalin este un baiat extraordinar, juniorul pe care si l-ar dori oricine. Dincolo de energia pe care o solicita pentru a invata, mai important este ca el aduce valoare in proiectele noastre”, spune Horia Moldovan, associate director – office division la The Advisers / Knight Frank.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri