1 / 14

Maria Andrei: la 25 de ani, in top 5 brokeri din Coldwell Banker

Maria Andrei are 25 de ani si a absolvit Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA si un master in Administratie Europeana tot in cadrul SNSPA. Inainte de a lucra in imobiliare a fost timp de trei ani educatoare intr-o gradinita de stat.

Maria Andrei s-a alaturat echipei Coldwell Banker in vara lui 2011 - sucursala Mosilor. In 2011 s-a plasat in randul celor mai buni 5 brokeri din retea (reteaua Coldwell Banker are peste 150 de brokeri-n.r.).

La inceputul lui 2012 a preluat activitatea de vanzare exclusiva a locuintelor din cadrul proiectului Nordia Residence si, odata cu desemnarea Coldwell Banker ca agent exclusiv al Rose Garden si FeliCity, a fost desemnata broker si pentru acestea din urma. Nu activeaza doar pe segmentul nou, ci si pe cel vechi. Maria Andrei nu a intermediat vanzarea unor proprietati foarte scumpe, avand doar tranzactii medii ca valoare, dar numeroase.

De ce imobiliare:

"Am inceput sa lucrez in imobiliare dupa declansarea crizei economice, nu am prins perioada in care vanzarea unei locuinte se face aproape de la sine. Am avut si tranzactii la care am lucrat patru luni. Avem o mentalitate diferita si lucram mai mult pentru a satisface cerintele clientilor, ceea ce este si normal", spune Maria Andrei.

Maria Andrei are o experienta de peste 3 ani pe segmentul rezidential, ea incepand sa lucreze in 2009 la GTC Romania.

"Desi activitatea si lucrul cu copiii erau minunate, perspectivele nu erau cele mai bune, tinand cont ca vorbim de sistemul de invatamant de stat", a explicat Maria Andrei.

Sursa foto cover: FreeDigitalPhotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri