4 / 5

Cele mai scumpe case de vacanta, la vanzare

In Constanta, o vila cu 10 camere (foto) situata chiar la malul marii, in imediata apropiere a portului Tomis, este scoasa la vanzare la un pret de 1,49 de milioane de euro. Constructia a fost ridicata in anul 2010, pe structura D+P+1E+M, are o suprafata utila de 475 de metri patrati (la care se adauga suprafata teraselor, de circa 200 de metri patrati) si este amplasata pe un teren de 500 de metri patrati. Locuinta este complet mobilata si este dotata cu pivnita, crama, jacuzzi, gradina amenajata, spatii de agrement si cinci locuri de parcare.

In Sibiu, aproape de centrul istoric al orasului, o vila cu cinci camere (living si patru dormitoare) este scoasa la vanzare la un pret de 1,25 de milioane de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 589 de metri patrati, teren de 650 de metri patrati si este dotata cu sistem de incalzire prin pardoseala, pivnita, garaj, gradina de vara.

In Sinaia, judetul Prahova, o vila construita in anul 2002 este scoasa la vanzare la un pret de 1,15 milioane de euro. Proprietatea cu o suprafata construita de 932 de metri patrati, structurata pe D+P+2E+M, si cuprinde 10 camere si opt bai. Locuinta dispune de pivinita, crama, jacuzzi, supraveghere video, gradina amenajata, spatii de agrement.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri