2 / 11

Confort Urban Rahova

In proiectul rezidential Confort Urban din Rahova s-au vandut 350 de unitati locative in acest an.

In proiectul din strada Pucheni s-au construit intr-o prima faza 400 de unitati locative in 8 blocuri. In faza a doua a proiectului vor fi 16 blocuri cu un total de 800 de unitati locative.

"Vanzarile de locuinte pe 2013 au avut un trend crescator fata de 2012, datorita varietatii mari de compartimentari propuse, dar si a conditiilor mai flexibile de acordare a creditelor, in comparatie cu anul anterior", a spus Catalin Grigore, seful SudRezidential, companie care promoveaza proiectul rezidential alaturi de multe alte ansambluri din zona de sud.

"Pentru anul 2014, ne asteaptam la un numar si mai mare de tranzactii, deoarece costurile creditelor in lei se vor apropia foarte mult de costurile creditelor in euro. De exemplu, intre luna septembrie si luna decembrie a acesui an se observa o diminuare cu aproximativ 100-110 lei a ratei lunare a unui credit in valoare de 40.000 de euro (echivalentul in lei).
In plus, 2014 se anunta un cu mult mai bun si datorita celor care au asteptat reglementarea sau asezarea pietei bancare din punct de vedere al creditarii, iar acum sunt pe cale sa ia o decizie definitiva in ce priveste achizitionare unei proprietati si contractarea unui credit", a mai spus Catalin Grigore, pentru Wall-Street.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri