2 / 8

Campus Est-136 euro/luna/loc in camera dubla

In Campus Est, din apropiere de Piata Obor, mai sunt disponibile doar doua locuri, iar potrivit oficialilor companiei in cateva zile probabil tot campusul va fi 100% ocupat. Inscrierile in Campus Est au demarat in urma cu o luna.


Campus Este este compus din doua cladiri. “Campusul nostru are doua cladiri cu preturi si conditii diferite. A doua cladire se renoveaza si am decis sa nu semnam contracte pentru acest an universitar, pentru a putea reface in totalitate camerele si pentru a imbunatati conditiile din campus. In prima cladire avem 95 de camere (duble si single), aproximativ 160 locuri. Preturile pentru un contract pe o perioada de 12 luni sunt: 201 euro/luna/camera single (TVA + utilitati incluse in pret) si 136 euro/luna/loc in camera dubla (TVA + utilitati incluse in pret)”, a declarant Maria Vasile, director de cazare la Campus Est.


Ca si facilitati, camerele dispun de baie proprie, TV, frigider, aer conditionat si au acces la bucatarii complet echipate, sala de lectura, sala de mese, sala de fumat, spalatorie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri