8 / 9

Alte tranzactii importante in 2014

Anul acesta au avut loc si mai multe tranzactii importante sub pragul de 50 mil. euro.


Logistic


Omul de afaceri Ioannis Papalekas, prin intermediul Globalworth, compania de investitii infiintata anul trecut de acesta, a cumparat pentru circa 18 milioane de euro, de la firma Invest4SEE, cu capital romano-german, parcul logistic Timisoara Airport Park, in care va investi inca 17 milioane de euro pentru extindere.


Achizitia Innovation Logistic Park este un alt deal important, parcul fiind cumparat de Secure Property.


AGI-RRE HERA SRL a platit 62.508.937 lei pentru parcul logistic 'MLP Bucharest Sud' din Popesti-Leordeni, potrivit Euro Insol, administratorul judiciat al societatii care detinea activul.


Retail


Omul de afaceri Gheorghe Iaciu a achizitionat Moldova Mall din Iasi. Omul de afaceri Gheorghe Iaciu va investi 10 mil. euro in reconversia centrului comercial Moldova Mall in cladire de birouri.


O alta tranzactie importanta este preluarea de catre Carrefour a spatiului comercial in care retailerul urmeaza sa deschida un magazin in centrul comercial Parklake Plaza din Titan. Revetas Capital a cumparat centrul comercial Vitantis de la Equest pentru circa 26 mil. euro, iar Auchan a preluat unitatea din Pitesti de la Rolast pentru 19 mil. euro.


Preluarile Jumbo Pitesti, Aurora Mall Buzau si Aurora Alba Iulia, completeaza tabloul tranzactiilor de retail.


Office


Skaska a vandut prima cladire din Green Court Bucharest catre Globalworth pentru 44 mil. euro.


Secure Property a cumparat in acest an pentru circa 6 mil. euro si cladirea EOS Business Park, sediul Danone.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri