2 / 5

Spatiile industriale din Brasov

Stocul de spatii industriale din Brasov este estimat in raportul CBRE Romania la 360.000 mp ( clasa A si B), iar cladirile de clasa C si D adauga inca 450.000 mp stocului. Noul stoc de spatii industriale este concentrat acum in zona de vest a orasului, unde sunt noi dezvoltari ca Brasov Industrial Park, Olympian Park Brasov sau WDP Codlea Industrial Park. Un alt parc industrial major: Prejmer, este situat in nord-estul orasului.

spatii industriale brasov
Majoritatea noilor dezvoltari industriale sunt spatii de productie, doar o mica parte fiind centre de distributie sau logistica. Majoritatea constructiilor noi din ultimii ani au fost la cerere, iar trendul ar mai putea continua o perioada, ceea ce pastreaza rata de neocupare foarte joasa, in prezent fiind de 3,8% si chiar sub 3% in cladirile clasa A.

Cei interesati sa dezvolte spatii industriale pot gasi loturi cu toate avizele si utilitati pentru un pret cuprins intre 20 si 30 euro pe mp.

Chiriile pentru spatii industriale se ridica in spatiile clasa A la 4.5-5,6 euro pe mp, in timp ce pentru spatii clasa B chiriasii platesc intre 2,5 si 3 euro pe mp lunar, iar pentru clasa C si D intre 0,5 si 1,5 euro pe mp lunar.

Sursa foto: baulemente.ro WDP Industrial Park

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri