4 / 5

Piata muncii din Brasov

Companiile sunt atrase de orase ca Brasov pentru forta de munca bine pregatita, un plus al orasului fiind vorbitorii de limba germana.


Salariul mediu net in Brasov (euro)Salarii Brasov


“Orase ca Brasovul actioneaza ca un magnet pentru forta de munca talentata, calificata si valoroasa din diverse domenii. iar evolutiile economice recente au facut ca orasul sa atraga si sa retina profesionisti de toate nivelurile de pregatire. Cu o educatie solida, oportunitati variate si expunere internationala, aceste talente pot sta la baza cresterii economice pentru companiile care investesc in regiune.”, spune Emil Minciu, operations & sales Director, Manpower Romania.


Pe langa a fi o destinatie ideala pentru outsourcing de calitate, Brasovul reprezinta un pol industrial si de productie cu traditie si in continua dezvoltare. Forta de munca specializata/ calificata cunostintele de limba straina si invatamantul superior specializat au contribuit la deschiderea mai multor departamente de cercetare si dezvoltare din partea companiilor internationale de productie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri