2 / 8

Teamnet: cum arata mini-orasul intins pe o suprafata de 10.000 mp

Un spatiu de birouri de 10.000 mp, cu 50 de sali de sedinta, insule de relaxare si sali de mese care te duc cu gandul la restaurantele din oras, asa arata sediul central al Teamnet.

Sediul companiei Teamnet iti da sentimentul unui micro-oras, la intrare vezi indicatoare care te indruma, o data intrat te poti delecta cat astepti cu opere de arta ale unor tineri artisti, in fata ai un sir tentant de canapele care se intind de-a lungul culoarelor, iar daca esti atent zaresti in stanga o sala de mese care ti se va parea surprinzator de cunoscuta, fiind o replica a unui restaurant din centrul istoric.
O data ajuns in spatiile de lucru, observi ca si acolo angajatii se pot "teleporta" intr-o sufragerie confortabila, parca scoasa din revistele de amenajari interiore atunci cand simt nevoia unei pauze.

Sediul central al Teamnet este situat in zona Chirigiu - Uranus din Capitala, unde ocupa 4 etaje din totalul de 11 niveluri ale cladirii.

Sediul Teamnet abunda in spatii de relaxare, dispune de o zona special amenajata cu un spatiu amplu de joaca, mese de biliard, ping pong si include bucatarii la fiecare etaj si terase.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri