7 / 8

Birourile Zitec: Taverna, hamace, balansoare si un yacht

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inaugurat in cursul anului 2014 un nou spatiu de birouri contractat in zona Unirii-Vitan, un spatiu in care au fost angajati peste 150 de specialisti.


Amenajarea spatiul imbina elementele nautice cu cele Sci-Fi, concurand la capitolul creativitate cu birourile nonconformiste ale gigantilor mondiali din domeniul tehnologiei – pastrand, bineinteles, proportiile. Echipa Zitec lucreaza in continuare in atmosfera din Star Trek, design-ul noului spatiu urmarind aceasta tema, si in plus isi poate cultiva spiritul de aventura cu ajutorul elementelor nautice.


Cei care doresc sa se alature echipei Zitec vor participa la interviuri intr-una din cabinele yacht-ului de peste 25 metri amplasat in apropiere de zona de recreere. Membrii echipei pot participa la sedintele pentru proiecte in noua sala pentru intalniri, Port Royal, sau in cea decorata cu imagini realizate de NASA in spatiu, precum cea a nebuloasei Heart and Soul, si in sala inspirata din revista de benzi desenate Harap Alb continua.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri