5 / 6

Sediul Steelcase din Cluj

Cum arata biroul unui specialist in spatii de birouri? Steelcase a inaugurat in 2012 sediul din Cluj, deschizand aici un service center care deserveste zona EMEA. Cu 200 de angajati, sediul Global Business Center Steelcase din Cluj este un spatiu deschis care pune accentul pe colaborare.
Conceptul amenajarii spatiului este unul minimalist - un spatiu optim utilizat, cu un design simplu. Tehnologia este foarte bine integrata, facilitand colaborarea intre angajatii care impart acelasi spatiu, munca in echipe distribuite in mai multe zone geografice si o mai buna organizare a timpului de lucru.

Steelcase Inc, unul dintre cei mai importanti jucatori specializati in industria mobilierului de birou, are o experienta de 100 de ani in dezvoltarea de spatii de munca.

Compania este prezenta in intreaga lume prin centre de productie in peste 25 de locatii, prin reteaua de distributie ce include peste 650 de distribuitori si prin Centre de Servicii Globale. Unul dintre Centrele de Servicii globale este situat in Cluj Napoca si ofera servicii de suport centrelor de inovatie, unitatilor de productie si de vanzare ale Steelcase din Europa si America de Nord, precum si clientilor Steelcase din intreaga lume.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri