3 / 7

ParkLake Plaza – multe spatii verzi, un Zeppelin si comuniune directa cu natura

ParkLake Plaza, cel mai mare centru comercial programat pentru o deschidere oficiala in cursul acestui an si totodata unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale asocierii Sonae Sierra (Portugalia) – Caelum Development (Irlanda), va beneficia de o multime de avantaje ale proximitatii fata de parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si sub numele de I.O.R.) din cartierul Titan.

Intr-o vizita recenta oferita jurnalistilor, dezvoltatorii proiectului sustin ca o acesta va aduce o serie de premiere pe piata locala a centrelor comerciale.
“Ne-am propus sa largim parcul in centrul comercial si sa cream o legatura intre natura si proiect. Vrem sa aducem o zona de patinoar in aer liber, care sa fie utilizata la potentialul maxim in perioada sarbatorilor si sa facem o piata care sa fie deschisa o data pe saptamana, in care sa fie comercializate produse traditionale sau va folosi pentru diferite evenimente. (…) Mai mult, vrem sa cream o zona de joaca denumita Jules Verne in care vom aduce si un concept nou pe piata, si anume un Zeppelin”, a declarat Ingo Nissen, directorul general Sonae Sierra Romania, in cadrul intalnirii cu presa pe santierul viitorului centru comercial.

In ceea ce priveste zona de food-court, care, conform celor mai noi studii, reprezinta unul dintre principalele puncte de atractie ale unui centru comercial, dezvoltatorul a anuntat ca nu mai putin de 23 de restaurante si fast-food-uri vor completa harta de atractii a centrului comercial, si, in plus vor aduce si un element de noutate, ceea ce va permite clientilor sa ia masa intr-o atmosfera mai relaxata si intima.

“Vor exista mai multe spatii ferite de aglomeratie in care se va putea lua masa. In plus, terasa centrului comercial va avea o suprafata de 2.000 mp si va completa spatiul destinat restaurantelor”, a mai arata Ingo Nissen.

Proiectul ParkLake Plaza urmeaza sa fie inaugurat in luna septembrie a acestui an.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri