6 / 7

Sediul Teamnet

“Priveste cerul” este expresia pe care o regasim in diferite locuri prin Bucuresti, insa acesta este si sentimentul care ii incearca pe angajatii Teamnet, a caror sala de sedinte are directa comuniune cu albastrul cerului.


Oficialii companiei spun ca in amenajare principalul lucru pe care l-au urmarit a fost „acela de a fi reprezentativ pentru ceea ce suntem si ceea ce facem. Astfel, fiecare element face parte din identitatea noastra sau face trimitere catre industriile in care activam”.


Astfel, spre exemplu, fiecarui etaj ii revine o zona geografica din teritoriul pe care compania il acopera prin serviciile oferite. Etajului 7 ii corespunde Romania. Bucataria poarta numele Capitalei si reproduce un restaurant cunoscut din Centrul Vechi, in timp ce spatiile de intalnire sunt denumite pornind de la principalele resedinte de judet. Etajului 8 ii corespund Orientul Mijlociu, Asia si Nordul Africii, etajului 9 ii corespund tarile Balcanice si Republica Moldova, iar etajul 10 este reprezentativ pentru Uniunea Europeana.


Foto: Mircea Dragos

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri