5 / 6

AFI Cotroceni & AFI Ploiești

Si AFI Europe România a anunțat un set de măsuri pe care toți clienții și chiriașii trebuie să îl respecte, pentru a face cumpărături în centrele comericale AFI Cotroceni și AFI Ploiești, la momentul in care se vor redeschide. Centrele comerciale deținute de AFI au fost închise odată cu decretarea stării de urgență, care prevedea și acest aspect, din 23 martie. Investițiile AFI în aceste măsuri se ridică la 300.000 de euro, potrivit Retail.ro.


Noi sperăm, evident, să se întâmple cât mai repede, înainte de 1 iunie (redeschiderea mall-urilor - n.r.). Pentru că atât noi cât și chiriașii noștri suntem pregătiți. În tot acest timp am dezvoltat și am implementat măsuri sanitare în valoare de peste 300.000 euro, deoarece siguranța clienților noștri este foarte importantă și nu facem rabat de la nicio măsură care să le facă și mai sigură vizita în mall.


Reprezentanții AFI Europe


Odată cu redeschiderea, la intrarea în cele două centre comerciale AFI clienții vor trece obligatoriu printr-o poartă termoscanner, unde li se va lua temperatura. În cadrul centrului comercial AFI Cotroceni vor fi montate 16 astfel de dispozitive, iar la AFI Ploiești un număr de 4, care se vor regăsi la toate intrările, dar și în zonele de tranzit, pe culoare, la parter și etaj. Mai mult decât atât, toate intrările vor fi prevăzute cu covoare dezinfectante și gel dezinfectant pentru mâini.


O altă regulă importantă este cea a distanțării sociale de 2 metri, care va fi aplicată prin lipirea de stickere pe podea la această distanță, pentru a-i atenționa pe oameni să nu depășească zona de siguranță, mai ales când așteaptă în fața unui magazin sau la coada, la casă. În lifturi vor intra doar 2 oameni odată, iar în foodcourt vor fi instalate pe mese stickere de atenționare, iar mesele și scaunele vor fi într-un număr mai mic și la distanță corespunzătoare.


Citeste mai mult pe acest subiect pe Retail.ro.


Sursa foto: joyfull / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri