3 / 5

Vox Property Group

Vox Property Group, proprietarul clădirii de birouri Vox Technology Park din Timișoara, a demarat o amplă campanie de implementare a unor măsuri de prevenție și de sporire a gradului de siguranță la birou, în vederea întoarcerii chiriașilor în clădirile de birouri odată cu expirarea Stării de urgență pe data de 15 mai.


Spațiul de birouri este o parte componentă a vieții cotidiene și este de datoria noastră să implementăm toate măsurile necesare pentru ca activitatea să se desfășoare în deplină siguranță. Am luat astfel o serie întreagă de decizii și sperăm că acestea vor deveni normă în clădirile moderne de birouri, în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții.


Vlad Vela, director general Vox Property Group


Printre măsurile adoptate de Vox Property Group se numără:

  • Amplasarea a două termoscanere în zona de recepție de la intrarea în proiect, pentru a verifica automat și de la distanță temperatura angajaților și a vizitatorilor, atât la sosirea la birou cât și la ieșirea din clădire;
  • Dezinfecția aparaturii HVAC și instalarea de aparate de curățare și filtrare a aerului (nebulizatoare) în sălile de conferințe și carpete antiseptice și folii nanoseptice pentru protecția barelor și a clanțelor;
  • Instalarea în toată clădirea de recipiente cu senzori de dezinfectant, iar în băi, noi aparate cu senzori care vor elibera hârtie, care au înlocuit vechile suflante;
  • Circuitele de trafic din cadrul clădirii au fost regândite complet, angajații urmând să între în spații și să iasă din acestea și din clădire pe două căi diferite;
  • Măsuri de distanțare și în ceea ce privește utilizarea lifturilor, accesul fiind limitat la două persoane - față de 10 - 15 cât reprezintă capacitatea normală a unui lift, iar toți vizitatorii vor beneficia de măști și mănuși.

Compania va oferi și suport pentru toți chiriașii pentru a își amenaja spațiile într-un mod corespunzător. Astfel, vor fi realizate ghiduri individuale pentru măsuri recomandate, se va oferi suport pentru instalarea de protecții pentru birourile de lucru, inclusiv a barierelor plexiglass unde se dorește acest lucru, și se va consilia orice decizie de sporire a normelor de prevenție.


Chiar dacă pot părea complicate în acest moment, trebuie să ne obișnuim cu toții cu aceste măsuri în următoarea perioadă, fără a deveni hiper-protectivi. Sunt cele mai bune măsuri pe care le putem lua pentru siguranța angajaților dar inclusiv a noastră, cu toții având birourile în același spațiu.


Virgil Tornoreanu, managing partner, Vox Property Group


Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara urmă unei investiții de 30 de milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri