3 / 11

Despina Ponomarenco – Fondator și președinte BREC și RPC

Despina Ponomarenco este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității București și peste 20 de de experiență în imobiliare.


Și-a început cariera profesională în jurnalism, ca organizator de evenimente și corespondent pentru Business Week, drumul profesional a purtat-o relativ rapid către zona de imobiliare.


A virat către zona de comunicare, PR și organizare de evenimente pentru companii care au activat sau încă activează în zona de imobiliare, lucrând de-a lungul timpului cu unele dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară de la Eurisko, Coldwell sau CBRE, dar și cu cei de la Promenada Mall.


În 2017 a fondat Bucharest Real Estate Club (BREC), organizație în care s-au adunat cei mai mari jucători din industria imobiliară și cea a construcțiilor, printre care AFI Europe România, One United, Globalworth, Impact și mulți, mulți alții.


Din noiembrie 2022 este și președintele Romanian Property Club, o asociație afiliată BREC, o extensie a „clubului” din București, ambele, două organizații influente care atrag atenția asupra celor mai importante teme și probleme cu care se confruntă jucătorii din imobiliare și construcții.


(Sursa foto: BREC)

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri