4 / 6

Tintele pentru 2009: Afaceri de 10 mil. euro si marirea echipei

In prezent, Venus Stones are 55 de angajati si opereaza in cinci locatii: Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara si Oradea. Pentru anul viitor, compania isi propune sa dezvolte partea de distributie proprie in tara, sa isi extinda sediul si sa-si mareasca numarul de angajati.

„Vrem sa atingem o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in anul 2009 prin dezvoltarea infrastructurii: a depozitului si a sectiei de productie. Vom dezvolta o cladire P+1, la etaj vor fi birourile administrative, iar la parter showroom-ul si birourile de vanzari”, a spus reprezentantul Venus Stones.

Noul sediu va fi operational in sase-opt luni si o data cu extinderea sa si echipa va creste cu 30% , pana la 70-75 de angajati.

„Intentionam sa dezvoltam partea de distributie proprie si, in paralel, un nou canal prin mici distribuitori locali. In prezent, distributia catre clienti se face atat prin mijloace proprii (75%) cat si prin mijloace externalizate, in functie de volum”, a adaugat Andrei Arghirescu.

Printre proiecte realizate de Venus Stones se numara reabilitarea centrului istoric al Craiovei, al Galatiului, mall-ul din Constanta (City Park) si cel din Berceni (City Mall), domeniul Stirbei sau hotelul Novotel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri