4 / 5

Telecomunicatiile, un atu in fata tarilor vecine

Telecomunicatiile au urcat Bucurestiul de pe locul 32 pe 29, capitala Romaniei devansand Budapesta, Varsovia si Praga (situate la egalitate pe locul 31). Totusi, aceste tari inca se situeaza in coada clasamentului european in aceasta privinta.

“Bucurestiul se afla in zona de acoperire a celor mai mari operatori de telefonie mobila pe plan european si mondial. In privinta real estate-ului, acum sunt activi pe piata din Romania unii dintre cei mai de succes dezvoltatori din Europa. Ei isi vor implementa retetele de succes si in Bucuresti asa cum au facut-o si in alte orase importante din Europa”, a adaugat Razvan Gheorghe.

Desi este a treia destinatie luata in considerare pentru expansiunea companiilor multinationale din Europa, doar 14% dintre acestea considera Bucurestiul o locatie cunoscuta pentru derularea afacerilor. Cea mai populara locatie ramane Londra (82% dintre respondenti au nominalizat-o), urmata de Paris (77%).

Londra si Paris au fost desemnate si cele mai bune orase din Europa pentru business, in timp ce Moscova asteapta cel mai mare numar de companii multinationale in urmatorii cinci ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri