4 / 5

Cum arata ziua unui manager de mall

Mihai Agaficioaia a preluat conducerea City Mall de aproape doua luni si spune ca a avut deja intalniri cu cei care sunt prezenti in mall, gasind impreuna idei de pus in practica.

“Trebuie sa fii conectat in permanenta la tendintele din piata de retail, sa intelegi foarte bine comportamentul si nevoile consumatorilor pe care vrei sa-i atragi, sa mentii si sa impui anumite standarde”, ne-a explicat oficialul City Mall.

Mihai Agaficioaia afirma exista si puncte slabe in mall-urile din Romania si ca aceasta se vad in special pe partea de securitate si de curatenie, iar pentru client conteaza foarte mult sentimentul pe care il are cand intra intr-un mall: daca se simte in siguranta sau nu.

“Sunt anumite modele de mall-uri pe care le-am vazut si mi-au placut in Austria, Grecia, Franta sau Anglia, insa intotdeauna incerc sa creez un model din mai multe repere: trebuie sa legi partile potrivite pentru tine”, a enuntat Agaficioaia.

In ceea ce priveste planurile sale de viitor, noul manager vrea ca, pana la sfarsitul acestui an, sa puna in aplicare proiectul de “cosmopolitan concept” pe partea de food-court si pana la sfarsitul anului 2009 sa schimbe mixul de branduri.

“Nu va fi usor, insa nu mi-as fi dorit sa lucrez intr-un mediu in care lucrurile sunt asezate si nu pot sa transform mare lucru. Mall-ul este ca un organism viu, sunt provocari pentru care trebuie sa fii pregatit si sa fii determinat sa-ti indeplinesti obiectivele propuse. De asemenea, trebui sa faci astfel incat si echipa cu care lucrezi sa te urmeze in aceasta «aventura»”, incheie Mihai Agaficioaia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri