3 / 4

500 mil. euro in 10 centre logistice

Pana la sfarsitul lui 2011, Eyemaxx a anuntat ca va finaliza zece centre logistice in Timisoara, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Bacau, Craiova, Constanta, Oradea si Targu-Mures, investitia in fiecare fiind estimata la 50 milioane de euro.

Log Center Timisoara este situat in Remetea Mare, la 10 km fata de orasul Timisoara si se intinde pe o suprafata de 12 ha, avand o suprafata totala de depozitare de aproximativ 51.000 mp si 11.000 mp de spatii de birouri. Prima faza a proiectului a fost data deja in folosinta, cu 18.000 mp de depozite, iar constructia fazei a doua a inceput in toamna.

Log Center Brasov se afla la 7 km de centrul orasului si va fi livrat la sfarsitul trimestrului al treilea din 2009. Suprafata totala este de aproximativ 20 ha, depozitul avand 60.000 mp, iar birourile 11.700 mp.

Log Center Sibiu va fi situat in Sura Mica, la 8 km de Sibiu, Eyemaxx fiind in faza de obtinere a autorizatiei de constructie.

Eyemaxx Real Estate este un grup austriac de dezvoltare in domeniul imobiliar cu proiecte in Romania si alte tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Serbia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Ucraina si Rusia. Grupul este specializat in centre comerciale, dezvoltari logistice si cladiri de birouri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri