4 / 5

Ultimele tranzactii incheiate

Iulian Fechita, de la Euroest, spune ca ultima sa tranzactie a fost incheiata la jumatatea lunii ianuarie. “A fost o tranzactie punct ochit, punct lovit. Clientul a vrut terenul respectiv si a fost o achizitie cu plata in rate”, a declarat Fechita.

Costin Lazar, presedintele Neloand, a semnat ultima tranzactie pentru un teren cu o suprafata totala de 10.000 mp, cu deschidere la DN, pretabil pentru spatiu industrial.

Mihai Astratinei, de la GVA ASCO Properties, a incheiat ultima tranzactie importanta pe segmentul de terenuri spre finele anului trecut, cand situatia actuala nu era evidenta. Achizitia apartine unui dezvoltator si facea parte din strategia sa de extindere. “Pretul negociat se afla mult sub preturile cerute in zona si terenul beneficia de imbunatatiri importante din punct de vedere urbanistic”, a explicat Astratinei .

Daniel Negrea, de la ImmoLand, descrie ultima tranzactie de vanzare a unui teren ca fiind destul de lunga, iar pretul /mp propus de cumparator si acceptat acum sapte luni de vanzator a fost in final influentat de criza si de blocajul imobiliar astfel incat, dupa al doilea stadiu de negocieri, s-a ajuns la o scadere de 10% fata de pretul initial.

“Desi suprafata are aproximatiov 2.000 mp, cu viitoare destinatie de hotel, ne-au fost necesare opt luni pana la finalizare (doua stadii de negocieri, pregatirea dosarului cu actele solicitate, s.a)”, a incheiat Daniel Negrea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri