3 / 4

Alte doua mall-uri din Bucuresti, pe lista deschiderilor din 2009

Urmatorul mall ce urmeaza a fi deschis in Bucuresti este AFI Cotroceni Park (foto), dezvoltat de de israelienii de la AFI Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea. Inaugurarea sa este planificata in perioada septembrie- octombrie 2009, iar oficialii companiei spun ca, dupa deschidere, mall-ul va valora in jur de 500 milioane de euro.

AFI Cotroceni Park are o suprafata totala de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, incluzand 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D) si un zid de catarat.

Urmatorul pe lista este Sun Plaza, situat in zona de sud a Capitalei si avand o suprafata inchiriabila tot de 76.000 metri patrati. Dezvoltatorul EMCT si Sparkassen Immobilien, parte a grupului austriac Erste, au anuntat deschiderea Sun Plaza in toamna acestui an, inaintea Craciunului. Sun Plaza va fi ancorat de un hipermarket Cora, un magazin de bricolaj bauMax, un magazin Mobexpert si un cinematograf multiplex dezvoltat de Cinema City.

Tot in 2009, va fi lansat si primul centru comercial cu brand-uri exclusiv de lux, Cocor Luxury Store, cu o suprafata de 10.000 mp, care va gazdui branduri precum Channel, Dior, Gucci, Vertu, Giorgio Armani, Givenchy, Calvin Klein, GF Ferre, Loewe sau Fendi.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri