3 / 4

Ce urmeaza dupa scaderea chiriilor

Serviciul lansat de Regatta va ramane chiar si dupa ce chiriile se vor stabiliza, nefiind exclusa nici varianta de a reprezenta proprietarul, in locul chiriasului. Insa acest lucru, dupa ce echipa Regatta va lucra cu toti clientii din sistemul bancar, acesta fiind targetul sau.

In ceea ce priveste evolutia chiriilor, atat pe segmentul spatiilor de birouri, cat si pe cel al spatiilor comerciale, Raducanu spune ca acestea vor fi constante in urmatoarea perioada si nu vom mai vedea cresteri spectaculoase precum cele din ultimii doi ani.

„In aceasta perioada, cu totii am invatat sa fim mai precauti. De aceea, mi-e greu sa cred ca oamenii vor uita atat de repede s-a intamplat si se vor avanta din nou. Au fost chirii care ajungeau pana la 28-29 euro/mp la spatiile de birouri in Piata Victoriei, ceea ce este foarte mult mult, chiar si comparat cu alte capitale europene”, a incheiat consultantul Regatta.

Mihaela Raducanu s-a alaturat echipei Regatta in urma cu aproape 13 ani, iar departamentul pe care il conduce a fost infiintat in anul 2000.

Regatta are 16 ani de activitate pe piata imobiliara din Romania, iar pentru 2009 si-a bugetat afaceri de 2,5 milioane de euro, la jumatatea cifrei din anul precedent, din cauza scaderii vanzarilor de locuinte manifestata in intreaga piata.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri