2 / 4

Centrul comercial din Arad, alta amanare

GTC a mai amanat si deschiderea centrului comercial Galleria din Arad, planificata initial pentru acest an. Centrul comercial are o suprafata de 30.000 mp si va fi deschis, in cele din urma, in luna septembrie 2010. Proiectul (foto) este amplasat pe soseaua Aurel Vlaicu.

“Am amanat deschiderea cu sase luni, insa lucrarile de constructie continua, chiar daca marketingul merge mai greu. Ca si alti dezvoltatori, si noi am avut situatii in care retailerii s-au retras sau au dorit renegocieri ale chiriilor. Situatia este aceeasi in toate centrele comerciale”, ne-a explicat Shimon Galon.

Urmatorul proiect va fi deschis la Piatra Neamt, la inceputul lunii septembrie, in urma unei investitii de aproximativ 30 de milioane de euro.

GTC a deschis in luna martie, impreuna cu Aura Europ, al doilea mall Galleria din Romania, situat in orasul Suceava, la iesirea spre Falticeni, in urma unei investitii de aproximativ 25 milioane de euro. Proiectul are o suprafata construita de 15.000 mp, dintre care 10.700 mp suprafata inchiriabila (GLA), printre chiriasii numaranu-se Leonardo, Fox, Tekzen si House of Art.

Primul centru comercial Galleria a fost inaugurat in toamna anului septembrie, in orasul Buzau, si are o suprafata inchiriabila de aproximativ 14.000 mp.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri