4 / 5

"Consultantii imobiliari nu sunt mereu genii"

Dupa ce in prima faza a vandut printr-o companie de consultanta imobiliara( n.r.: Regatta) acum dezvoltatorul si-a creat o echipa proprie de vanzari, spunand ca acum nevoile clientilor s-au schimbat si este nevoie de o personalizare mai mare a ofertelor.

„Pentru un proiect ca Odyssea, o echipa interna de vanzari face treaba mult mai buna. Sunt multi dezvoltatori care au optat pentru aceasta varianta, pe timpul crizei. Cred ca oamenii au devenit mai isteti si au inteles ca nici consultantii imobiliari nu sunt mereu genii. Din ce am observat, clientii din Romania prefera sa lucreze direct cu o echipa a dezvoltatorului, avand astfel o comunicare mai directa”, afirma Solomon.

In vremurile bune, cand toata lumea alerga dupa apartamente, nu era greu sa vinzi, crede el, insa astazi, daca cineva s-ar uita atent in piata, ar observa ca nu mai sunt atat de multi agenti de vanzari. „Si asta poate pentru ca oamenii nu mai dau buzna in biroul tau sa le vinzi un apartament, ci intr-adevar trebuie sa muncesti”, a incheiat Yigal Solomon.

Yigal Solomon are 51 de ani si, inainte de a veni in Romania, a lucrat pe pietele imobiliare din Letonia si Las Vegas. A absolvit Universitatea Haifa din Israel si un MBA la Universtitatea Manchester din Marea Britanie.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri