2 / 4

Birourile raman miza: Un nou proiect, de 60 mil. euro

Seful GTC Romania spune ca miza companie va ramane segmentul spatiilor de birouri, care sunt cel mai simplu de construit, dar si cele mai profitabile investitii. GTC a vandut in trecut primele doua proiecte de birouri dezvoltate: America House, pentru 120 milioane de euro si Europe House, pentru 32 milioane de dolari.

Recent, compania a finalizat proiectul City Gate, din apropiere de Piata Presei Libere, prima cladire fiind livrata saptamana trecuta. Proiectul este inchiriat in proportie de peste 85%, printre chiriasii find Microsoft, Romtelecom, Millennium Bank, si Autoitalia. Veniturile anuale incasate de GTC din chiriile City Gate sunt de peste 12 milioane de euro.

“Birourile raman cele mai profitabile, insa, din pacate, nu mai sunt terenuri bune in Bucuresti. Suntem in negocieri pentru un teren din zona de nord, in apropiere de City Gate si speram ca anul viitor sa incepem lucrarile de constructie. Va fi un proiect dezvoltat in trei etape, fiind o investitie de circa 60 milioane de euro” a declarat Shimon Galon.

Supafata pe care ar urma sa fie construit proiectul de birouri este de 10.000 mp, iar suprafata inchiriabila va fi de 28.000 mp. "Am incredere in continuare in piata de birouri, chiar daca pe partea de inchirieri lucrurile s-au schimbat in ultima vreme. Spre exemplu, daca acum doi ani lucram cu un singur agent, in prezent lucram cu 3-4", a mai spus Galon.





Inapoi la articol

Setari Cookie-uri